Duben, ještě tam budem

Já vím, že výraz aprílové počasí musel z něčeho vzniknout, ale i tak by bylo fajn, kdyby už se konečně příroda rozhodla, které roční období bude ... aby jeden týden bylo ještě v devět večer nějakých dvacet stupňů a druhý pomalu ani ne deset, do toho chvílemi posněhávalo a nakonec suverénně nasněžilo, to už fakt není normální. :'D Neříkám, že to, jak z okna vysloveně vonělo léto a bylo tak akorát na vychlazený Birellíček ledový čaj s broskví (ten je totiž nej), nebylo fajn, ale co je moc, to je moc. U zámku je letos vysázený obrovský záhon různobarevných krokusů a vzhledem k tomu, že mám jaro fakt ráda, prosila bych nepřeskakovat. (◡‿◡✿)

Velikonoce jsou oficiálně za námi ... a musím konstatovat, že vůbec nebyly špatné. Na Zelený čtvrtek se vypila Jasmínka (a byla fakt skvělá, jen tak mimochodem 💚), snědly se dva čtvrtkilové mazance, pekáč nádivky s brokolicí a jedno úchylně se tvářící tvarohové ořechovo-čokoládové mněhně. Ale především to bylo celé v takovém klidu. Tedy, až na ty magořící lidi v obchodech, za nákup absolvovaný na Zelený čtvrtek, aby se přes Velikonoce nikam nemuselo, aby člověk dostal pomalu medaili ... fakt nechápu, jestli to všechno jsou lidé fakt schopni reálně sežrat, nebo jestli půlku z toho nakonec vyhází. Vlastně to snad radši ani vědět nechci. :')

Když si vzpomenu, že to bude akorát rok, co začala finální dosírací fáze Blog.cz ... je to pohoda, když je pohoda. Jsou prostě dny, kdy vám udělá radost i jenom lahvička řvavě růžového laku na nehty. Nebo když vám kamarádi posílají fotky dlabanců podle vašich receptů a chválí je. :'3 Nebo když vám Zásilkovna z Placatozemské sekty přivane nejnovějšího Kariku a zase nějaké Kingy. A vzhledem k tomu, že dneska tu fičí fakt kvalitně, jdu si číst.

Komentáře

Okomentovat

Moc mi tady nemaluj, napiš komentář a upaluj! 🎀

Populární příspěvky z tohoto blogu

Knížky s nádechem asijských kultur

Přineste hřebíky, už je tady zas