Spooktober až moc slunečný

Dokonce tak moc, že mi pomalu ani nepřijde, že Halloween je už za týden a kousek. To spook v letošním říjnu zkrátka pořád tak nějak chybí ... listí se barví, padá a na zemi voní, ale kde jsou ty ranní mlhy, které by člověka tak pěkně naladily na bubučtení a podobně? :'D I když, podle předpovědi se to počasí má zase měnit (tj. chcát a fičet, mé milované kombo, už nemůžu ani dospat), tak nebudu stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko.

• Konečně se mi někdy od poloviny září, kdy jsem na ni začala chodit číhat do Pepca, podařilo pořídit si velkou keramickou dýni na čajovou svíčku, kterou jsem si od loňska hrozně vyčítala a už nějak počítala s tím, že letos prostě nebude (hnala jsem tam hned první den akce, asi půl hodiny po otevření, a vůbec se za to nestydím, byla jsem připravená se o ni i porvat, kdyby to bylo nutné). Už po večerech vesele svítí na balkoně, je hezká a já jsem fakt strašně moc šťastná, že už nebudu muset vyřezávat. Ze začátku to člověka baví, ale postupně se z toho stane docela opruz. ^^"

• Po strááášně dlouhé době jsem se rozhodla zúčastnit giveaway (knižní stuff, neberte to ... a hlavně ta boží Fangirl krabička, kterou už jsem využila na skladování washi pásek :3) ... a vyhrála. *A* Rozbalováním balíčku doslova nabitého radostmi by mělo začínat každé pondělí, hned by ho to dělalo milejším.

• Podruhé jsem páchala dýňový cheesecake, tentokrát vytuněnější verzi s čokoládovou pavučinou navrchu. Jednak mi udělalo radost, že se fakt povedl a každý, kdo ho ochutnal, ho chválil, a jednak to, že si kamarádka zažádala o recept a já na ni mohla vychrlit všechno dýňové, co jsem kdy dělala, ať si vybere. 8D Pumpkin spice and everything nice indeed. 🎃

• Halloween Radio mě letos nějak úplně neba (měla jsem ho puštěné půl hodiny a začalo mi z toho kvílení hrabat ^^") a z AHS Ufo porna (interní název) se přesně podle očekávání opět vyklubal hrozný shit (ale tu poslední epizodu dokoukám, když už jsem se dostala až sem). Moc mile mě ale překvapila filmová adaptace Nightbooks, které jsem četla před rokem, fakt moc pěkně udělané (Natachiny outfity ftw 🔮) a celkově do tohohle období jako dělané. :3 A i aktuálně vycházejících spooky anime mám poměrně dostatek, takže v tomhle ohledu si stěžovat nemůžu. ;)

• Paradoxně už mám kompletní tak nějak většinu vánočních dárků. A i když tu na mě pomalu čekají zásoby vánočně vonících svíček (damn you and your Yankee Candle actions, Kaufland) a všude už začínají vystrkovat růžky adventní kalendáře a podobně, na tenhle feel je zkrátka ještě moc brzo. I když vám k nakupování těch dárků začne v obchodě hrát Échame la Culpa. Na to už je zase moc pozdě. ^^" Teď bych si prostě chtěla ještě pořádně užít spooky scary skeletons, tak doufám, že plány na poslední dva říjnové víkendy k tomu povedou.  💀🦇💜

Komentáře

Okomentovat

Moc mi tady nemaluj, napiš komentář a upaluj! 🎀

Populární příspěvky z tohoto blogu

Knížky s nádechem asijských kultur

Přineste hřebíky, už je tady zas