Ready jak Mercury Freddie aneb postcovidové letní wičkraftění

Akorát přesně po roce od loňského letního wičkraftu jsem viděla wičky naživo, a to hned hezky od pátku do pondělí. A vzhledem k tomu, že to byla vlastně taková první delší postcovidová cesta, ten přelom července a srpna jsem prostě nemohla strávit lepším způsobem a v lepší společnosti. :3

Kytičkový hippie respirátor se ukázal jako absolutně nejpohodlnější z těch, co jsem zatím měla.

Při čekání na čugálu jsem si díky Gabčiným japonským pochutinám připadala jak na výletu do Hinamizawy.

Čilovaly jsme s espresso tonikem na dece pod ořechem. Většina espresso toniků dokonce ani na té dece neskončila, heh.

Trošku jsem Haně vybrakovala knihovnu (Číslo 5 žije!).

Bellka během sledování creepy videí přivolala Johana ... což nakonec bylo podstatně víc creepy než ta videa.

Dvakrát jsme až do tmy seděly u ohně a grilovaly nebo partyhardily (feat. prskavkové Expecto Patronum). Tedy hlavně někteří. Někteří byli převážně v síti. Houpací.

Přimyslete si k tomu agresivní tanec :D

V lomech, kde s námi byl i Michael (nesl se u Lucky v batohu a dokonce si i zaposiloval), se nás pokoušeli vykrvit komáre, ale lomy jsme přeci jenom viděly ... i když ten, kde se mělo dát i koupat, už je veřejnosti nepřístupný.

I letos jsme se osvěžily výbornou valskou zmrzkou (tentokrát smetana a borůvka) a ledovou kávou, na kterou jsem se těšila celý rok.

Živily jsme se samým skvělým food (včetně kyselých duhových pásek a barevných uf, na které si pamatuji z dětství *-*), a dokonce došlo i na dýňovou polévku.

Když nás zastihlo echt podzimní počasí (a ani Mexiko úplně nepomohlo), dokonale jsme si vyletnily náladu ve Vista Del Mar. 🍹🦐

Ten film je klenot

A když už jsme se večer neudily, ve vytvořeném čilovacím postelovém hnízdě jsme plynule přešly od čilování a poslechu Opravdových zločinů ke hledání a debatování o anime a vydrželo nám to až do noci.

Bylo to zkrátka po všech stránkách boží a i když se (stejně jako vloni, zjevně už tradice) vracím sežraná jak nevím co, mezi snahou nedrbat se a neukousat si nateklý kotník se už hrozně těším na další letošní společná žůža labůža dobrodrůža. ♥

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Knížky s nádechem asijských kultur

Přineste hřebíky, už je tady zas