Květen, topím jak kretén, červen, čipešek berem

Znáte takový ten pocit, kdy odkvetou šeříky, začnou pomalu kvést vlčí máky a chrpy, a vy se ze dne na den přepnete z jara na léto? Tak přesně teď je na něj ten správný čas, přátelé, protože kdy jindy, než tehdy, když prakticky vyměníte pršiplášť za krátký rukáv. 😎🍹

Žít v lázeňském městě má své nesporné výhody ... na kvítka se tu od jara do podzimu fakt dbá :3

Když jsme tak se Sayou a dvojčaty šly parkem (tahle kratochvíle mě obzvlášť v hezkém počasí fakt baví, naposledy jsme objevily zámeček u tenisových kurtů a staré rozpadlé letní kino, o jejichž existenci jsem neměla ani ponětí) a živily se tou skvělou zmrzlinou od Corpus Delicious, jejichž vozítko je v teplých měsících právě strategicky umístěno právě v parku (sice je drahá, ale teda naprosto vynikající), zeptala se, co že jsem se tak dala na ty kytičky. A já vlastně ani nevím. Vím ale to, že mě prostě těší vidět je, jak kvetou a rostou a jak je díky nim všechno tak nějak barevnější a milejší. :3 A vesmírná petúnie mi tedy radost dělá obrovskou. Jen té jedné větvičce to vesmírnění úplně nejde a kvete spíš bíle s náznakem růžové, aby se neřeklo. :D Ale mám ji ráda, i když je to taková speciální vesmírná vločka.

Tyhle macešky už nejspíš stihl někdo ukrást, protože už tam není ani jedna ... a žvýkačkové orchideji jsem nemohla odolat alespoň na fotku. Nevím, jestli je fakt rýl nebo barvená, ale ta kombinace barev je fakt boží.

Konečně mám první čip (takže můžu jít zkoušet, jestli na mě drží magnety, lol 🤖). Sice jsem si na něj musela půlhodinky počkat ve frontě (a po tom stranění se lidí to byl docela zajímavý sociální experiment aka na blbce nenarazíš), ale mám ho, a to je hlavní. Jen jsem tedy čekala, že se přes noc aktualizuje a zaktivuje (tomu jsem přičítala i tu mírně zvýšenou teplotu), a pořád nic. Žádný hlas Billa Gatese, žádný příjem Wi-Fi, nic. Asi půjdu reklamovat. :(

A když už máme ten Pride Month, koukejte sledovat připnutý článek s tepločtením, jehož obsah se teď neustále aktualizuje (co mám čtečku, nejsem k udržení 8D).

Komentáře

Okomentovat

Moc mi tady nemaluj, napiš komentář a upaluj! 🎀

Populární příspěvky z tohoto blogu

Knížky s nádechem asijských kultur

Přineste hřebíky, už je tady zas