Nerima Daikon Brothers

Nacházíme se ve městě Nerima, kde na pódiu stojícím u ředkvového pole žije Hideki, majitel onoho pole, s bratrem Ichirem, který pracuje jako gigolo, má tak trochu slabost pro chlupatá zvířátka (především pak pro Pandu, která žije spolu s touhle partičkou) a dokáže způsobit, že se do něj naprostá většina lidí zamiluje, a sestřenicí Mako, která touží po životě v luxusu s drahým šampaňským a do které je Hideki blázen. Tahle partička pak dohromady tvoří hudební skupinu Nerima Daikon Brothers a jejich největším snem je získat dost peněz na to, aby si na poli mohli postavit koncertní stadion, na kterém by mohli vystupovat. A tak se všemi možnými i nemožnými způsoby snaží ty peníze získat, s pomocí tajemného majitele půjčovny, který jim za hezkou písničku vždycky zprostředkuje nějaké to šikovné udělátko. Ovšem věci nejsou tak jednoduché, naše trio musí totiž čelit nejen tak trochu nymfomanské policistce, ale také mocnějším lidem, kteří by nejradši získali jejich ředkvové pole jen pro sebe.

Dost jsem se divila, že se tu tenhle mástrpís doteď neobjevil (jsem ostuda ^^") Viděla jsem ho kdysi na Animaxu, když na něm ještě opravdu běžela solidní anime. První, co mě zaujalo, byl rating 18+, který se pak v dalších dílech tuším snížil, ovšem zábava to byla víc než královská. Nerima Daikon Brothers je totiž takovým prototypem totálně ujetých anime, u kterých ovšem umíráte smíchy, pokud jste schopni se naladit na japonský humor (a já myslím, že jste ;) Jelikož je to také hudební anime, najdete v něm i spoustu dost chytlavých písniček. Zkrátka, pokud si chcete vypláchnout mozek a pobavit se bez nějakého velkého přemýšlení, zkuste ho, dvanáct dílů přeci není tak moc :)


Komentáře

  1. V živote nezabudnem na tie pesničky a ten perverzný párok v tom klube alebo kde to bolo, už si presne nepamätám, ách. Doteraz nechápem, ako niečo také mohlo niekomu napadnúť, haha. Ale super ako, človek sa na tom zasmeje, to uznávam :-) ❤

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou prostě Japonci. U nich by se člověk divil spíš tomu, kdyby je to nenapadlo. :D

      Vymazat

Okomentovat

Moc mi tady nemaluj, napiš komentář a upaluj! 🎀

Populární příspěvky z tohoto blogu

Knížky s nádechem asijských kultur

Přineste hřebíky, už je tady zas