Otome Game no Hametsu Flag shika Nai Akuyaku Reijou ni Tenseishiteshimatta...

Katarina Claes, jediná dcera vévody, je tak trochu rozmazlený sprateček s oblibou terorizující své okolí, čistě proto, že zkrátka může ... tedy, až do doby, kdy se v osmi letech pořádně praští do hlavy o kámen. Tehdy se (tedy kromě toho, že se díky této události zasnoubí s princem) jí vrátí vzpomínky na její předchozí život, ve kterém byla otaku, která zemřela poté, co celou noc propařila nad otome hrou Fortune Lover a cestou do školy ji srazilo auto. A jak si Katarina s hrůzou uvědomuje, je to právě svět Fortune Lover, ve kterém se teď nachází ... ovšem s tím malým háčkem, že není hlavní hrdinka, ale pravý opak. Je její rivalkou a tedy hlavní záporačkou, kterou nezávisle na tom, jakou cestu zvolíte, čeká špatný nebo ještě horší konec. Ovšem Katarina se se svým prokletým osudem nehodlá smířit jen tak bez boje a různými prostředky (významnou roli v tom hraje i pěstování zeleniny) chce docílit takové změny, která ovlivní život všech kolem ní, a tím pádem i ten její. Koneckonců, její téměř dokonalé znalosti vývoje hry a postav by jí v tomto případě mohly být značně k dobru. Mohla by nakonec i záporačka získat svůj šťastný konec?

Ať žijí anime s jednoduchými krátkými názvy, že? :D Pokud mě znáte, víte, že harem a reverse harem skutečně nejsou mým šálkem čaje. Na druhou stranu, mám ráda chytré parodie, takže tady Bakarina zaujala mé oko ještě předtím, než začala vycházet. A jsem velmi ráda, že jsem ani tentokrát nesáhla vedle, protože je skvělá. :D Aneb když se snažíte tak moc, aby vás všichni měli rádi, až se neúmyslně dostanete na pozici milostného objektu všech ostatních, na pohlaví nehledě, včetně svého nevlastního bratra a samotné hrdinky. :D Je to fakt milá, vtipná oddechovka, navíc krásně nakreslená a ve fakt pěkném prostředí, která vás bude bavit i tehdy, pokud otome hrám zrovna neholdujete (stejně jako já). A taky je to jedna z mála věcí, kterou nepřerušila korona, takže yay! Tohle je skutečně jedno z mála isekai anime, které ve svém životě potřebujete. ^^

Komentáře

  1. A ja že Shigatsu wa Kimi no Uso už bol pre mňa trošku ťažsí názov xD O tomto anime som nepočula a je pravda, že isekai žáner nevyhľadávam, ale tak možno mu dám šancu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Zkoukla jsem nedávno a nemůžu se dočkat pokračování. :D Takhle mají vypadat anime komedie. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Moc mi tady nemaluj, napiš komentář a upaluj! 🎀

Populární příspěvky z tohoto blogu

Knížky s nádechem asijských kultur

Přineste hřebíky, už je tady zas