Sakamoto desu ga?

Ve třídě 1-2 prefekturní vyšší školy Gakubun je jeden student, který se těší pozornosti doslova celé školy, a to již od prvního dne. Je stylový při vyřizování třídních povinností, je stylový při obědě, dokonce je stylový i tehdy, když jen stojí na chodbě. Každý sebemenší pohyb, který udělá, je cool, ještě víc cool, úplně nejvíc cool! Žije naprosto stylový středoškolský život ... a jeho jméno je Sakamoto.

Sakamoto je zcela nová liga v kategorii cool megane characters - je naprosto dokonalý, okouzlující, inteligentní, pohledný, a veškeré problémy, jejichž řešení zvládá s grácií a pohyblivostí hodnou snad jedině Sebastiana Michaelise, dokáže elegantně a s grácií stočit ve svůj prospěch ... Sakamoto je zkrátka ztělesněním swagu. Není tedy divu, že z něj šílí spolužačky (a spolužáci, co si budeme namlouvat), ale také učitelé, běžní spoluobčané, vlastně úplně všichni. Není tedy divu, že se sem tam najde někdo, komu jeho úspěch leze na nervy a kdo se tedy pokusí ho nějakým způsobem znemožnit či sabotovat. Jenže Sakamoto má štěstěnu na své straně.

Já si prostě nemůžu pomoct, ale Sakamoto je jasným důkazem toho, že Nietzsche se svým nadčlověkem nekecal ... a nebo prostě jenom důkazem aférky mezi Sebastianem Michaelisem a Saturninem, jinak si totiž nedokážu vysvětlit, jak někdo takový vůbec mohl vzniknout. :'D Tohle je prostě parodie všech parodií, která věci žene do skutečných extrémů ... ale ono to funguje. :D Je to zkrátka taková oddechovka, u které se člověk zasměje, ale taky sem tam pochytí nepopiratelné no homo vibes ... protože pokud jste gay for Sakamoto, tak se to nepočítá. Každý je gay for Sakamoto.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Knížky s nádechem asijských kultur

Přineste hřebíky, už je tady zas