Makura no Danshi

Je vám smutno, připadáte si forever alone, ale jste příliš líní na to, abyste si stahovali dating simulatory nebo aplikace?

Nezoufejte, přesně pro vás je tu Makura no Danshi!

Dvanáct rozdílných chlapců různých povah, věků, vzhledů a profesí, kteří ovšem vždy mají nějakou spojitost právě s vámi a kteří vás povzbudí, budou vám říkat samé hezké, příjemné věci, budou na vás milí a budou vám dělat společnost doslova od probuzení do usnutí. Uvidíte, že se hned budete cítit lépe.

Tomuhle se ani nedá říkat zanimovaný dating sim, tohle je prostě zanimovaná appka, jejímž jediným účelem je opravdu vás rozveselit a pozvednout na duchu ... jenže víte co, ono se mu to i v těch čtyřech minutách, které každá u dvanácti epizod má, docela dost daří. Je to taková miloučká kraťoučká nenáročná fanservisová záležitost (tedy, až na ten opening, ten mě svou uječeností a infantilností docela otravoval), kterou asi třeba pánové neocení, ale která rozhodně stojí za vyzkoušení v chladných osamělých podzimních večerech. Zkrátka jsem došla k závěru, že až mi zase někdy nebude hej, pustím si epizodu deset neboli úchylná dvojčata a hned mi bude líp. >:3

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Knížky s nádechem asijských kultur

Přineste hřebíky, už je tady zas